bird
image
image
1 2 3

SERVIS

SERVISIRANJE UREĐAJA

SERVIS ALTERNATORA

Ukoliko želite da izbegnete kvarove na alternaturu, savetujemo vam da na svakih 60 000 do 80 000 kilometara posetite servis, ili od prilike svake dve godine. Najčešći kvarovi na alternatoru su: Klinasti kaiš koji može biti ili labav ili je pukao, istrošene četkice reglera, propali ležajevi, izgorela ploča dioda i izgoreli namotaji.

SERVIS ALNASERA

Alnaser je električni motor koji služi za pokretanje benzinskih ili dizel motora. Radi se o klasičnom jednosmernom motoru sa četkicama. Takođe vršimo remont i popravke alnasera. Zamena: rotora, statora, automata, bendiksa, nosača četkica, četkica, biksni i dekle.

POPRAVKE

Tim stručnog osoblja, garantuje Vam brz odgovor na sve Vaše zahteve. Nakon datog zahteva, osoblje će uz pomoć najsavremenijih informatičkih sistema dijagnostikovati Vaš problem, i u najkraćem periodu obezbediti delove za popravku.

Elektro servis "MIKI" je specijalizovana radnja za popravke alnasera kao i svih drugih elektro uredjaja na svim tipovima savremenih vozila.

Svojim radom možemo udovoljiti i najzahtevnijim potrebama svojih klijenata. Potvrda uspeha su i klijenti koji nam ukazuju poverenje, a mi im za uzvrat pružamo najbolju moguću uslugu, najpovoljnije cene i rešavanje svih potrebnih zahteva.

Alnaser/Alternator

RADNO VREME

Tel:+381 64 210 2710
Email: [email protected]